Virtuaaliassari – Hallinnon moniosaaja

Monipuolinen hallinnon osaaja

Virtuaaliassari on hallinnon moniosaaja, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita yrityksille. Meidän tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka hallitsevat niin perinteiset toimistoassarin ja sihteerin tehtävät kuin vaativammatkin hallinnon työt. Olipa kyseessä laskutus, kirjanpito, henkilöstöhallinto tai tapahtumien järjestäminen, meiltä löytyy osaamista ja kokemusta.

Yksi suurimmista eduista on se, että asiakkaamme eivät joudu käymään läpi raskaita rekrytointiprosesseja tai palkkaamaan uusia työntekijöitä. Me tarjoamme nimetyn yhteyshenkilön, jonka taustalla on koko tiimimme tuki. Tämä takaa sen, että asiakkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua ja asiantuntemusta.

Järjestelmäosaaminen ja tehokkuus

Meidän tiimimme hallitsee pääkäyttäjätasoisesti useita eri järjestelmiä, mikä tekee meistä erittäin tehokkaita ja monipuolisia. Tämä tarkoittaa, että voimme ottaa haltuun asiakkaidemme käyttämät järjestelmät nopeasti ja sujuvasti, ilman pitkää perehdytysaikaa. Tämä säästää aikaa ja rahaa, ja varmistaa, että työt tulevat tehdyksi ajallaan ja oikein.

Tehokkuutemme näkyy myös siinä, että laskutamme vain tehdystä työstä. Asiakkaamme eivät maksa turhasta, vaan ainoastaan niistä tunneista, jotka on sovittu ja käytetty. Tämä tekee palveluistamme erittäin kustannustehokkaita ja joustavia, sillä sopimuksen tuntimäärä mietitään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Resurssiapu ja kiireapulainen

Virtuaaliassari on erinomainen valinta myös resurssiavuksi ja kiireapulaiseksi. Meidän palvelumme sopivat mainiosti tilanteisiin, joissa tarvitaan lisäkäsiä lyhyellä varoitusajalla tai osa-aikaisesti. Olipa kyseessä tilapäinen ruuhkahuippu tai pidempiaikainen projekti, me olemme valmiina auttamaan.

Meidän tiimimme on tavoitettavissa arkisin klo 9-16 välillä, joten asiakkaamme voivat luottaa siihen, että apu on aina saatavilla. Tämä joustavuus ja saatavuus tekevät meistä luotettavan kumppanin, joka pystyy vastaamaan nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Laaja palveluvalikoima

Meidän palveluvalikoimamme kattaa erittäin laajasti erilaisia hallinnon tehtäviä. Teemme kaikkea kuittien käsittelystä laskutukseen, henkilöstöhallinnon tehtävistä hankintoihin ja kilpailutuksiin asti. Istumme kokouksissa sihteereinä ja toteutamme Tyky-päivät alusta loppuun asti. Tämä monipuolisuus tekee meistä korvaamattoman kumppanin monille yrityksille.

Lisäksi meiltä löytyy osaamista myös kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja verkkokaupan päivityksestä. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota kokonaisvaltaista tukea yrityksen hallinnollisiin tarpeisiin, riippumatta siitä, kuinka monimutkaisia tai erityisiä ne ovat.

Asiantunteva tiimi ja henkilökohtainen palvelu

Kaikki työntekijämme ovat kokoaikaisessa työsuhteessa meillä, emmekä käytä alihankkijoita tai harjoittelijoita asiakastyön suorittamiseen. Tämä takaa sen, että asiakkaamme saavat aina korkean tason ammattilaisen hoitamaan tehtäviään. Lisäksi asiakkaamme saavat koko asiantuntevan tiimimme tuen laajempien tai hankalampien tehtävien ratkomiseen.

Asiakkaana saat aina parhaan mahdollisen hyödyn tehtäviesi hoidossa. Meidän tavoitteemme on tarjota henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita. Tämä henkilökohtainen lähestymistapa tekee meistä luotettavan ja arvostetun kumppanin monille yrityksille.